ویزای تحصیلی یونان دومین گامی‌ست که علاقمندان به مهاجرت تحصیلی پس از اخذ نامه پذیرش تحصیلی دانشگاه های یونان باید بردارند. سفر ایرانیان به سرزمین ایونا نیاز به اخذ ویزای یونان دارد. هر یک از انواع ویزا یونان شرایط مربوط به خود را دارد؛ برای اطراع از شرایط اخذ ویزای تحصیلی یونان تا پایان این بخش از سایت موسسه اعزام دانشجو لتسگو یونی با ما همراه باشید.

ویزای شینگن یونان

در سال 1992 دولت یونان معاهده شنگن را امضا کرده و بیش از دو دهه است که این کشور مفاد این معاهده را در قوانین رسمی سفر و مهاجرتی پیاده کرده است. از این‌رو، دریافت ویزای یونان فارغ از نوع و روش آن، اهمیت و همچنین پیچیدگی‌های بسیاری یافته است.

متقاضی سفر یا مهاجرت به یونان باید بسته به طول مدت اقامت خود یکی از انواع ویزا یونان را درخواست دهد؛ به عبارتی دیگر، هدف از سفر، ورود تنهایی، ورود دو نفری، ورود چند نفری، و مدت اقامت، نوع ویزا را مشخص می‌کند. پیش از کسب اطلاع کافی از شرایط و انواع ویزا یونان، بهتر است با موقعیت این سرزمین در فرهنگ، تاریخ، اقتصاد و آموزش جهانی آن آشنا شویم و دلیل اهمیت ویزای یونان را دریابیم.

تحصیل در یونان نیاز به پذیرش تحصیلی از دانشگاه های یونان دارد.
جمهوری یونان کشوری اوراسیایی‌ست که در جنوب شرقی اروپا آرام گرفته و از همسایگان جنوبی شبه‌جزیره بالکان است. این سرزمین تاریخی از چندین جزیره بزرگ و کوچک تشکیل شده و مناظر زیبایی را رقم زده است؛ در سواحل آسیای صغیر مرزهای این سرزمین جزیره رودس، جزیره کوس، ساموس، خیوس و لسبوس را در آغوش گرفته است.

آشیان هِلِنی‌ها، امروز از شمال به کشورهای آلبانی، مقدونیه شمالی و بلغارستان، و از شرق به کشور ترکیه محدود شده است، ضلع جنوب و شرق آن در احاطه دریای مدیترانه و گوشه غربی آن در محاصره موج‌های دریای یونان قرار گرفته است.

پایتخت دیرین و بزرگترین شهر این سرزمین شهر آتن نام دارد که آوازه آن در تاریخ و فلسفه پیچیده است. سرا و زادبوم دموکراسی، فلسفه غرب، بازی‌های المپیک، علوم سیاسی، نمایشنامه‌نویسی، یکی از دلرباترین مناظر طبیعی اروپا را دارد. از فرهنگ و تمدن گرفته تا جاذبه‌های تاریخی و طبیعی، این سرزمین را در میان تمدن‌های باستانی بسیار منحصر به فرد نمایانده است. 

جاذبه‌های نهفته در تاریخ و طبیعت صنعت گردشگری را در این سرزمین رونق بخشیده است؛ به طوری که هر ساله بیش از 32 میلیون گردشگر را به سواحل دلربا، ژرفای تاریخ و به طور کلی کشور یونان روانه می‌کند. گردشگرانِ ایرانی برای ورود به خاک این سرزمین فارغ از هدف و مدن اقامت، باید ویزای یونان را دریافت کنند.

ایونای باستان در مرکز تلاقی قاره آفریقا، آسیا و اروپا واقع شده و میراث‌دارِ امپراتوری بیزانس، رم و نزدیک به چهار سده امپراتوریِ ترکان عثمانی است که فرهنگ و تمدن آن را برجسته و ژرف‌تر کرده است. موقعیت جغرافیایی این سرزمین در طول تاریخ موجب اهمیت آن در عرصه اقتصاد و در نتیجه پیشرفت آن شده است.

یونان یک جمهوریِ پارلمانیِ واحد و یک کشور توسعه یافته است که اقتصاد پیشرفته آن موجب کیفیت زندگی و درآمد بالا را برای شهروندانش شده است. پس از غلبه بر رکود اقتصادی، این کشور در شاخص توسعه انسانی در جایگاهی بسیار بالا قرار گرفته است. نقطه ثقل اقتصادی و پربازده آن در منطقه بالکان واقع شده؛ منطقه‌ای که به یک نقطه امن برای سرمایه‌گذاری بدل شده است.

به عنوان یکی از اعضای موسس سازمان ملل متحد، این کشور دهمین عضوی بود که به اتحادیه اروپا پیوست (پیش از شک‌گیری اتحادیه اروپا) و از سال 2001 بخشی از منطقه یورو بوده است. این سرزمین همچنین عضو بسیاری از نهادهای مهم بین‌المللی دیگر از جمله شورای اروپا، سازمان پیمان آتلانتیک شمالی (ناتو)، سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD)، سازمان تجارت جهانی (WTO)، سازمان امنیت و همکاری در اروپا (OSCE) و سازمان بین المللی فرانکوفونی (OIF) بوده است.

بر اساس آمارهای بانک جهانی در سال 2013، اقتصاد یونان با تولید ناخالص داخلی با 242 میلیارد دلار به چهل‌وسومین اقتصاد جهان تبدیل شد و از نظر برابری قدرت خرید (PPP) با 284 میلیارد دلار هم رتبه 43 را از آن خود کرده است. 

علاوه بر این، سرزمین ایون‌ها پانزدهمین اقتصاد بزرگ در میان 27 عضو اتحادیه اروپا برسمرده می‌شود؛ از نظر درآمد سرانه، نام این سرزمین در رتبه 41 یا 47 جهان با 18168 دلار و 29045 دلار به ترتیب برای تولید ناخالص داخلی و PPP قرار دارد. با این حساب به جرات می‌توان اقتصاد آن را در طبقه پیشرفته و پردرآمد جهانی طبقه‌بندی کرد.

این روند رو به پیشرفت مورد توجه سرمایه‌گذاران و تاجران قرار گرفته است. سرمایه‌گذاران بسیاری چه با هدف سرمایه‌گذاری و چه به قصد ثبت شرکت و کار، به دنبال بهره‌مندی از ویژگی‌های منحصر به فرد این سرزمین هستند.

ویزای تحصیلی یونان به عنوان یکی از روش های مهاجرت به یونان از پرطرفدارترین مجوزهای مسافرتی و مهاجرتی این کشور است که مزایا و همچنین شرایط و ضوابط خود را دارد. از سویی دیگر، کیفیت سیستم آموزشی، ارزش مدرک فارغ‌التحصیلی، کیفیت زندگی و موقعیت بازار کار بسیاری از علاقمندان مهاجرت تحصیلی را به خود جلب کرده است. 

از طرفی دیگر، متقاضی مهاجرت تحصیلی می‌تواند با یافتن شغل پس از دوره تحصیلی مجوز اقامتی خود را تغییر دهد و با تمدید آن به اقامت دائم یونان دست پیدا کند. دریافت پاسپورت این کشور یکی از روش‌های ورود آزاد به منطقه شنگن، بازارهای اروپا و رسیدن به زندگی ایده‌آل است.

مراحل درخواست ویزای یونان

سفارت یونان در خیابان اسفندیاری تهران واقع شده، اما امور مربوط به ویزا توسط دفتر رسمی شرکت وی‌اف‌اس گلوبال VFS Global انجام می‌گیرد. بنابراین، برای ثبت درخواست ویزای یونان ابتدا باید به سایت این مجموعه مراجعه کرد و با دریافت لیست مدارک مورد نظر برای گردآوری شرایط و مدارک اقدام کرد.

برای درخواست تشکیل پرونده ابتدا باید به آدرس ایمیل سفارت ایمیل زد و با ارائه اطلاعاتی نظیر نام و نام خانوادگی، شماره پاسپورت، تاریخ انقضای پاسپورت، ملیت، جنسیت، تاریخ تولد، شماره تماس، تاریخ سفر، تاریخ حدودی مورد نظر برای وقت ملاقات و نوع ویزا، درخواست وقت ملاقات کرد.

در مرحله درخواست تشکیل پرونده نیازی به ارائه مدارک یا مراجعه حضوری نیست. باید منظر تعیین وقت ملاقات شد تا به حضوری مدارک تحویل آفیسر پرونده شود. در پاسخ ایمیل زمان دقیق ملاقات و حضور در دفتر وی‌اف‌اس گلوبال به اطلاع متقاضی می‌رسد.

مدارک مورد نیاز ویزای یونان بسته به نوع آن باید تا روز قرار ملاقات گردآوری، ترجمه و اسکن شود. به عبارت دیگر، در روز ملاقات تمام مدارک باید حضوری تحویل آفیسر ویزا داده می‌شود. انگشت‌نگاری و جلسه بیومتریک هم در همین روز انجام می‌گیرد.

پس از این مرحله، مدارک و شرایط متقاضی توسط آفیسر ویزا در دفتر وی‌اف‌اس گلوبال بررسی می‌شود و نتیجه به اطلاع سفارت یونان می‌رسد. متقاضی می‌تواند پروسه انجام امور را در سایت کارگزاری به صورت آنلاین و از طریق صفحه پیگیری درخواست ویزا دنبال کند.

برای مهاجرت تحصیلی به یونان باید ویزای تحصیلی یونان را دریافت کرد.

همان‌طور که گفتیم، هدف از سفر نوع ویزا را مشخص می‌کند. بنابراین ابتدا انواع ویزای یونان را مورد مطالعه قرار می‌دهیم تا به طور اجمالی با مجوزهای سفری و مهاجرتی این سرزمین آشنا شویم.

انواع ویزای یونان

به طور کلی ویزای شنگن یونان به دو نوع ویزای بلند‌مدت و کوتاه‌مدت تقسیم می‌شود. ویزای کوتاه مدت شنگن مانند ویزای توریستی مجوز اقامت 90 روز را در بازه 180 روز به دارندگان آن می‌دهد. اقامت طولانی‌تر از 90 روز مانند ویزای تحصیلی یونان، نیاز به اخذ ویزای بلندمدت دارد. گروه ویزاهای کوتاه مدت به تایپ C شنگن و گروه ویزاهای بلندمدت به تایپ D مشهور شده است.

ویزای توریستی شنگن

ویزای توریستی یونان تایپ C است و به دو گروه سینگل (یا یک‌بار ورود) و مولتیپل (یا چندباورود) تقسیم می‌شود. بسته به هدف و تعداد همراهان متقاضی از سفر توریستی نوع ویزای یونان نیز مشخص می‌شود. معمولا ویزای توریستی یونان برای ایرانی‌هایی که اولین‌بار ویزای شنگن دریافت می‌کنند، با اعتبار 7 تا 14 روزه در بازه زمانی 180 روز (یا سه ماهه) صادر می‌شود.

سابقه سفر یکی از عوامل موثر در نتیجه درخواست ویزای شنگن به خصوص ویزای توریستی یونان است. ثبت ویزای کشورهای قدرتمند مانند ژاپن پیش از سفر به منطقه شنگن، شانس صدور ویزای توریستی مالتیپل را چند برابر می‌کند.

ویزای کاری شنگن

دریافت ویزای کار نیاز به پیشنهاد شغلی (job offer) از سوی کارفرمای یونانی دارد. طبق قوانین پذیرش نیروی کار در اروپا، کارفرما موظف است ابتدا از شهروندان کشور و سپس اتحادیه اروپا دعوت به همکاری کند. اگر پس از 3 ماه آگهی، نیروی کار مورد نظر را از میان شهروندان اروپایی پیدا نکرد، می‌تواند از نیروی کار خارجی دعوت به همکاری کند.

ویزای کاری اجازه 30 روز اقامت در این سرزمین را به متقاضی آن می‌دهد. در این بازه زمانی متقاضی موظف است به دفتر محلی شهرداری (Dimarchio) مراجعه کند و درخواست اقامت کار را طبق قوانین این کشور به ثبت برساند.

ویزای طلایی یونان

برنامه ویزای طلایی یونان (Golden Visa) یکی از برنامه‌های جذب سرمایه‌گذار است. افراد واجد شرایط با دریافت اقامت دائم 5 ساله می‌توانند بدون محدودیت در کشورهای اروپایی و حتی کشورها عضو معاهده شنگن رفت‌وآمد داشته باشند.

متقاضیان خرید ملک یا افتتاح حساب و تکمیل موجودی می‌توانند به همراه خانواده (همسر، پدر و مادر متقاضی و همسر، و فرزندان زیر 18 سال) در این کشور زندگی کنند و در کشورهای عضو به تحصیل، کار و گردش بپردازند.

ویزای تحصیلی یونان نیاز به ارائه مدرک زبان دارد.

ویزای تحصیلی یونان

طبق قوانین مهاجرتی و آموزش عالی این کشور، تحصیل در یونان برای دانشجویان بین‌المللی نیز امکان‌پذیر است؛ به طوری که سالانه نزدیک به 30 هزار دانشجو موفق به اخذ پذیرش تحصیلی دانشگاه های یونان می‌شوند.

ایرانی‌ها برای مهاجرت تحصیلی به نیاز به اخذ پذیرش تحصیلی از موسسات آموزشی این کشور دارند؛ پس از دریافت نامه پذیرش تحصیلی اصلیِ دانشگاه های یونان، متقاضی می‌تواند برای ویزای تحصیلی یونان که تایپ D برشمرده می‌شود، درخواست دهد.

تحصیل در یونان نیاز به تسلط کافی به یکی از دو زبان‌های یونانی و انگلیسی دارد؛ متقاضی پذیرش تحصیلی دانشگاه های یونان نیاز به ارسال مدرک زبان با نمره کافی دارد تا توانایی درک مطالب درسی را به اثبات برساند. این نکته برای آفیسر ویزا نیز اهمیت بسیاری دارد.

سیستم آموزش عالی این کشور موسسات را به دو گروه عمده دانشگاهی و فنی تقسیم کرده است. علاقمندان به تحصیل در دانشگاه های یونان می‌توانند مراکز عالی هنرهای زیبا، دانشگاه‌ها و مدارس پلی‌تکنیک پذیرش تحصیلی دریافت کنند و برای تحصیل در مراکز عالی فنی می‌توان از رشته‌های گردشگری، هنر، مذهب، ارتش، نیروی دریایی و نظم عمومی فارغ‌التحصیل شد. هر یک از این دو گروهِ موسسات آموزشی مدارک و شرایط مشخصی را برای پذیرش تحصیلی و پس از آن ویزای تحصیلی یونان نیاز دارد.

به طور کلی ۱۵ مرکز آموزش عالی فنی و ۲۲ دانشگاه در سراسر خاک این سرزمین وجود دارد که هر یک شرایط خاصی برای پذیرش تحصیلی دانشجویان بین‌المللی در نظر گرفته‌اند. افزون بر این، پرونده ویزا نیز مسئله‌ای‌ست که باید به صورت فردی بررسی شود. به عبارت دیگر، شرایط فردی متقاضی تعیین‌کننده نتیجه درخواست است.

با این حساب، سفارت این کشور شرایط مشخصی را برای صدور ویزای یونان در نظر گرفته است. دارندگان مجوز تحصیل در یونان اجازه دارند در طول دوره تحصیل تا سقف تعیین‌شده‌ای مشغول به کار دانشجویی شوند. 

علاقمندان به تحصیل در یونان می‌توانند از امتیازاتی نظیر بورسیه تحصیلی، تخفیف در بلیط‌های استفاده از وسایل حمل‌ونقل عمومی و امکانات فرهنگی هنری، و از همه مهم‌تر دستیابی به مجوز اقامت دائم بهره‌مند شوند. جهت بهره‌مندی از همه این دستاوردها فقط کافی‌ست مجوز تحصیل در یونان را دریافت کنید.

ویزای تحصیلی یونان منجر به اخذ اقامت دائم و پاسپورت یونان هم می‌شود.

مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی یونان

همان‌طور که پیش‌تر هم اشاره کردیم، نامه اصلی پذیرش تحصیلی دانشگاه های یونان یا به اصطلاح TEI مهم‌ترین مجوز برای درخواست ویزای دانشجویی است. به عبارتی دیگر، بدون ارائه نامه اصلی پذیرش تحصیلی، فرم درخواست و پرونده ویزا ثبت نمی‌شود.

علاوه بر این نامه، متقاضی باید مدارک دیگری نیز گردآوری، ترجمه، اسکن و برای سفارت (آفیسر ویزا در دفتر کارگزاری) اسال کند. این مدارک لیست ثابتی ندارند و برای هر یک از متقاضیان شرایط ویژه‌ای دارند. اما به طور کلی می‌توان مدارک مورد نیاز ویزای تحصیلی یونان را به شرح زیر لیست کرد:

•    گواهی تمکن مالی بانک به همراه گردش حساب سه ماهه
•    ارائه ریز نمرات تحصیلی
•    ارائه مدرک زبان (انگلیسی یا یونانی)
•    ترجمه مدارک تحصیلی
•    ارائه پاسپورت معتبر
•    ارائه 4 قطعه عکس 4 در 3
•    اصل و ترجمه سوابق کاری برای تایید و پوشش گپ تحصیلی
•    اسکن اصل مدارک شناسایی با ترجمه رسمی
•    ارائه سوابق کاری
•    انگیزه نامه یا  SOP
•    ارائه آدرس محل سکونت یا نامه از خوابگاه
•    ترجمه سند ازدواج در صورت تاهل
•    مدارک سلامت پزشکی
•    ارائه بیمه‌نامه مسافرتی
•    اثبات وابستگی به کشور مبدا
•    ارائه اسناد دارایی‌ها
•    تکمیل فرم های مربوطه اداره مهاجرت

گواهی تمکن مالی، نامه‌ای‌ست که توانایی مالی متقاضی یا حامی مالی او را جهت برآمدن هزینه‌های زندگی و تحصیل در یونان به اثبات می‌رسد. این گواهی از بانک‌های معتبر به زبان انگلیسی یا دیگر زبان‌های رایج صادر می‌شود.

موجودی حساب بانکی باید هزینه یک سال زندگی دانشجویی در این کشور را پوشش دهد؛ هزینه زندگی دانشجویی بسته به شهر محل تحصیل و همچنین سبک زندگی متقاضی، سالانه حدود 10 هزار تا 12 هزار یورو برآورد می‌شود.

سوابق تحصیلی متقاضی از جمله مدرک فارغ‌التحصیلی و ریزِ نمرات باید به زبان‌های انگلیسی یا یونانی ترجمه رسمی شود و ترجمه آن از سوی موسسه آموزش عالی دوره‌های پیشین مهر تاییدیه داشته باشد.

یکی از موارد مهم در مرحله پذیرش تحصیلی برخی از دانشگاه های یونان، گپ تحصیلی (فاصله زمانی از تاریخ دریافت مدرک فارغ‌التحصیلی پیشین تا تاریخ ثبت درخواست پذیرش تحصیلی) است؛ افرادی که گپ بیش از سه سال داشته باشند، می‌توانند با ارائه سابقه کاری مورد تایید کارفرما این فاصله را پوشش دهند.

تماشای جاذبه های طبیعی یونان نیاز به ویزای توریستی یونان دارد.

نمره مدرک زبان انگلیسی برای تحصیل در دوره‌هایی به این زبان از مهم‌ترین موارد در هر دو مرحله پذیرش تحصیلی و تشکیل پرونده ویزا محسوب می‌شود. اگر متقاضی تسلط کافی به زبان انگلیسی نداشته باشد و نمره مدرک آیلتس کمتر از 6 برای مقطع کارشناسی، 6.5 کارشناسی ارشد و نمره 7 برای مقطع دکتری (یا معادل آن در آزمون‌های معتبر بین‌المللی دیگر) باشد، باید در دوره زبان انگلیسی کالج‌های زبان یا دانشکده زبان در دانشگاه های یونان شرکت کند.

سابقه کاری با ارائه سابقه بیمه یا نامه از سوی کارفرما قابل ارائه است.  این نامه باید در سربرگ محل کار مربوطه با امضای مدیران از جمله مدیر منابع انسانی صادر شود و آفیسر پرونده ویزا را مخاطب قرار دهد.

طبق قوانین مهاجرتی و ویزای شنگن، متقاضیان باید نامه‌ای از پزشک معتبر تهیه کنند که در این نامه سلامتی متقاضی و نداشتن بیماری مسری را تایید کند. این نامه باید به همراه مدرک بیمه‌ای ارائه شود. 

بیمه‌نامه مسافرتی یکی از مهم‌ترین مدارک مورد نیاز پرونده درخواست که معمولا به آن اهمیت زیادی داده نمی‌شود. بیمه نامه باید هزینه حداقل 30000 یورو را در ناحیه شنگن تحت پوشش خود قرار دهد.

با اینکه ارائه سند ملک یا دارایی در لیست مدارک مورد نیاز ویزای یونان دیده نمی‌شود، اما ارائه این مدارک (در صورت وجود) تعلقِ متقاضی به کشور مبدا و همچنین موقعیت مالی او را به اثبات می‌رساند و در نتیجه درصد ویزا شدن متقاضی را افزایش می‌دهد.

پیشنهاد می‌کنیم حداقل یک‌ماه پیش از تاریخ بلیط هواپیما و اقدام به مهاجرت تحصیلی، فرم درخواست خود را کامل و جامع به کارگزاری تحویل دهید؛ چرا که بررسی وضعیت تحصیلی متقاضی زمان زیادی نیاز دارد و از سویی دیگر، شلوغی کارگزاری روند دریافت ویزا را کند می‌کند.

باید توجه داشته باشید که نقصان مدارک و بی‌توجهی به تاریخ‌های تعیین شده از سوی سفارت منجر به رد درخواست می‌شود. مهم‌ترین مرحله ایجاد پرونده، درخواست ویزا به خصوص ویزای شنگن، گردآوری مدارک مورد نیاز است.

جهت بررسی دقیق وضعیت خود طبق استاندارهای سفارت و کارگزاری وی‌اِف‌اِس گلوبال می‌توانید با همکاران ما در بخش صدور ویزای تحصیلی موسسه اعزام دانشجویی لتسگو یونی تماس بگیرید و از تجربه کارشناسان مجرب و کارآزموده ما بهره‌مند شوید.

ویزای همراه دانشجویی یونان

قوانین مهاجرتی این اجازه را به دانشجوی مشغول به تحصیل در دانشگاه های یونان می‌دهد که در طول دوره به همراه خانواده در این کشور زندگی کند؛ با این حساب، همسر و فرزندان زیر 18 سال دانشجو می‌توانند با دریافت ویزای تحصیلی یونان وارد خاک این کشور شوند و تا پایان دوره تحصیلی همراه دانشجو باشند.

برای این منظور، ابتدا متقاضی تحصیل در یونان باید وارد خاک این کشور شود و دوره تحصیلی را آغاز کند. پس از اقامت در این کشور، با ارائه مدارک شناسایی و سند ازدواج و همچنین نامه تمکن مالی کافی می‌توان برای دریافت ویزای همراه اقدام کرد.

بر اساس قوانین مهاجرتی پروسه دریافت ویزای همراه دانشجویی کمی دشوار است؛ اما دریافت ویزای توریستی یونان برای بازدید و همچنین دیدار با دانشجو مانع و محدودیتی ندارد. به دلیل افزایش تقاضای مهاجرت به خصوص مهاجرت تحصیلی شرایط متقاضی به ویژه متقاضیان متاهل با دقت و حساسیت خاصی بررسی می‌شود.

هزینه ویزای تحصیلی یونان

در پروسه درخواست تا دریافت ویزا متقاضی باید در برخی مراحل هزینه‌هایی را به ریال یا ارز یورو پرداخت کند. هزینه رزرو قرار ملاقات جهت تایید و تصدیق مدارک 300 هزار تومان و هزینه بایومتریک و انگشت‌نگاری 27 یورو است. معمولا در قرار ملاقات مصاحبه‌ای صورت نمی‌گیرد، اما متقاضی باید آمادگی آن‌را داشته باشد تا به زبان انگالیسی یا یونانی به سوالاتی پاسخ دهد.

به‌طور کلی، درخواست ویزای تایپ D برای دانشجویان و محققین 180 یورو معادل 900 هزار تومان است. علاوه‌بر این، هزینه خدمات دفتر کارگزاری 80 یورو است که به صورت ارز و نقدی دریافت می‌شود.

در صورت تمایل، فرم درخواست ویزای یونان توسط کارمندان کارگزاری هم تکمیل می‌شود که 15 یورو هزینه دارد. استفاده از خدمات پستی10 یورو برای هر درخواست از داخل تهران و 14 یورو برای هر درخواستِ خارج از تهران است.

در دوران همه‌گیری ویروس کرونا یکی از مهم‌ترین مدارک مورد نیاز ویزا و ورود به خاک کشورها نتیجه منفیِ تست کووید 19 است. سفارت این کشور برخی آزمایشگاه‌ها را برای انجام این تست معین کرده است. 

افزون بر این، متقاضیان می‌توانند این تست را در دفتر کارگزاری هم انجام دهند. هزینه استفاده از خدمات تست کودکان و بزرگسالان در آزمایشگاه‌ها 340 هزار تومان، در منزل 490 هزار تومان و در دفتر ویزا 490 هزار تومان اعلام شده است.

متقاضیان تحصیل در یونان می‌توانند از طریق ارسال پیامک از وضعیت درخواست خود مطلع شوند؛ هزینه استفاده از سرویس ارسال پیامک 4 یورو برای هر درخواست است. از دیگر خدمات این مجموعه می‌توان به عکاسی 9 یورو برای 4 قطعه عکس و فتوکپی مدارک 50 سنت برای هر صفحه نام برد. باید توجه داشت که موارد کفته شده به یورو باید به صورت نقدی و به ارز پرداخت شود.

پیگیری درخواست ویزای یونان

پرونده ویزای تحصیلی یونان از چند طریق قابل پیگیری‌ست؛ استفاده از سرویس پیامکی کارگزاری، پیگیری درخواست ویزا در سایت رسمی کارگزاری وی‌اف‌اِس گلوبال و همچنین مراجعه حضوری که مورد آخر در شرایط پاندمی فعلا به تعلیق درآمده است.

سفارت یونان در ایران واقع در خیابان نلسون ماندلا، بلوار اسفندیار، پلاک 43 است؛ متقاضیان می‌توانند در ساعات کاری سفارت در روزهای یکشنبه تا پنجشنبه 10 صبح تا 4 بعد از ظهر مراجعه کنند. همچنین دفتر کارگزاری سفارت در خیابان موسوی (گلستان پنجم)، میدان هروی، طبقه چهارم ساختمان هروی سنتر واقع شده و متقاضیان ویزای یونان می‌توانند به غیر از روزهای جمعه، شنبه و تعطیلات رسمی در روزهای هفته از ساعت ۸ صبح تا ۵ عصر به این مرکز مراجعه کنند.

درخواست تشکیل پرونده ویزای تحصیلی به صورت آنلاین و تحویل مدارک به صورت حضوری است.
گروه مهاجرتی لتسگو یونی در تمام مراحل از ثبت درخواست تا پیکاپ پاسپورت ویزا شده همراه متقاضیان مهاجرت تحصیلی است. جهت بررسی شرایط خود و اطلاع از چک‌لیست ویزای یونان بر اساس وضعیت تحصیلی و شغلی خود با همکاران ما در بخش اعزام دانشجوی لتسگو یونی تماس بگیرید.